• Kézzel faragott fedett pihenő
  • Alkony a ló hátán
  • Aranyló bálák
  • A kandalló melegénél

 2012.-ben a Pannon Expressz Húsvéti különszámában jelentünk meg, konyhámban a csavart bagett elkészítését mutatom be :)) Az adás 25 perces, kb. a 11 perc 40 másodperctől kezdődik az "öt percünk":))

 

Az ÉVA Magazin 2012. évi Adventi Különszámában jelent meg cikk a Bodzásról. Erről a blogomban írtam.

 

2014. március 18-án interjú jelent meg rólam az Urban:Eve magazinblogban "Szeretem a munkám" címmel.

 

2017. december: Hoppá! Újabb klassz kis listában jelentünk meg, mert utazni jó, és érdemes is. Az idei Karácsony havasnak ígérkezik, és egy visszamondás miatt szabaddá váltunk, úgyhogy hósapkát fel, és irány a Bakony, gyertek a Bodzásba! Forralt borral és szánkóval várunk Benneteket!

 

 
Bodzás Vendégház Ganna